Piscina Municipal Mataro

By | January 28, 2019
Piscina Municipal Mataro

Piscina Municipal Mataro

La Piscina Municipal és un equipament esportiu amb dues piscines, una de 25 x 12,5 m i l'altra de 12,5 x 4 m. També disposa de sauna, sala de fitness i sala .
La Piscina Municipal es un equipament esportiu de la ciutat de Mataró que disposa d'un servei de bany, sauna i gimnàs per a la seva utilització per part de la .
La Piscina Municipal és un equipament esportiu amb dues piscines, una de 25 x 12 m i l'altra de 14 x 4 m. També disposa de sauna i gimnàs i d'una sala de .
La Piscina Municipal està tancada:. *Des de Mataró: establiment de trucada: 0,34 €, IVA inclòs.. Des de fora de Mataró: 807 11 70 10: establiment de.
Pàgina oficial del Centre Natació Mataró, club esportiu de la ciutat de Mataró. Nou web en proves.. La millor piscina al costat del mar.
Horaris Generals d'Obertura Horaris i activitats al Centre Natació Mataró Fes click per accedir als Horaris Consulta els Horaris i les activitats de m.
Phone, +34 937 41 61 61 · Address. Avenida Velòdrom, 25; 08304 Mataró.
L'Ajuntament incorpora novetats en les instal·lacions i també millora el vestidor masculí de la Piscina Municipal. Dilluns, 28 Agost 2017 10:41. Maresme: .

    Disclaimer: All images in this page are copyright of their respective owners. We don't own or have these images. We collect them from search engine and other sources to be used as ideas for you. No copyright infringement is intended. If you have reason to believe that one of our content is violating your copyrights, please do not take any legal action. You can contact us directly to be credited or have the item removed from the site.